Dylan arabia.png

Hämeentie 153 B - 00560 Helsinki
040-1690102
arabia@dylan.fi - dylan.fi/arabia

 
 
#dylanarabia
 
 
clock.png

MA-PE Lounas klo 11-14.00
LA-SU Brunssi klo 11.00-15.30


Dylan Arabia

Dylan Arabia on Dylan-perheen ensimmäinen ravintola, ehkäpä jopa persoonallisin ja sopivasti boheemi. Dylan on suosittu lounas- ja brunssiravintola, joka muuntautuu iltaisin myös juhlasaliksi. Lounasbuffetista löytyy lämpimiä vaihtoehtoja, päivän keitto, yli 20 erilaista salaatti-/tapasvaihtoehtoa, päivän tuoreita leipiä ja levitteitä sekä myös kahvi/tee jälkkäriksi. Myös brunssilta eivät vaihtoehdot lopu kesken, Dylanin laajasta valikoimasta löytyy taatusti jotain jokaiselle.

coffee cup

LAUANTAI- ja SUNNUNTAIBRUNSSI:

  • 19,90€/hlö
  • Lapset 4-10v 1€/ikävuosi

 

Nettisivujen kautta varattaessa pöytävarauksen maksimihenkilömäärä on 10 henkilöä. Pöytävaraus on voimassa puoli tuntia, jonka jälkeen se luovutetaan ilman varausta saapuville asiakkaille. Vierailun kestoon on varattu 2 tuntia, joten ilmoitathan meille mikäli haluat pidentää varauksesi aikaa!

fork
 
 
 
 
 

JUHLASALI

30-150 HENKILÖÄ

Dylan Arabia on suosittu juhlatila, jossa on järjestetty niin vihkimisiä, italialaisia ruokajuhlia, konsertteja kuin teemapikkujouluja ja 32:n ruokalajin sit down dinnereitä. Dylan sopii mainiosti eri kokoisiin tilaisuuksiin, yhtä hyvin 30 hengen rapuillalliseen kuin 120 hengen synttäreillekin. Kalusteet sekä tilassa oleva äänentoisto ja valot sisältyvät hintaan.