Dylan arabia.png

Hämeentie 153 B - 00560 Helsinki
040-1690102
arabia@dylan.fi - dylan.fi/arabia

 

#dylanarabia

SOUPSTERIN LOUNASSOVELLUS

Soupsterin lounassovelluksella saat jokaisesta lounaasta ja brunssista 10% bonusta, jonka voit käyttää maksuvälineenä missä tahansa Soupster Familyn -ravintoloista. Voit siis 10. lounaan jälkeen nauttia ilmaisen lounaan tai säästää bonukset ja viedä koko perheen syömään illallista tai brunssille. Sovelluksen voi ladata puhelimella osoitteesta: https://soupster.com/sovellus.

 
 
 
clock.png

AUKIOLOAJAT

MA-PE Lounas tarjolla klo 11-14.00


Dylan Arabia

Haikein mielin joudumme ilmoittamaan, että Dylan Arabia sulkee ovensa 20.12.2018. Arabian toimipiste oli ensimmäinen Dylanin ravintoloista ja siitä koko tarina sai alkunsa. Kiitämme lämpimästi kaikkia asiakkaitamme menneistä vuosista ja toivomme vielä näkevämme monia teistä täällä Arabiassa ja jatkossa muissa Dylanin ravintoloissamme. :)

Dylan Arabia on Dylan-perheen ensimmäinen ravintola, ehkäpä jopa persoonallisin ja sopivasti boheemi. Dylan on suosittu lounasravintola, joka muuntautuu iltaisin myös juhlasaliksi. Lounasbuffetista löytyy lämpimiä vaihtoehtoja, päivän keitto, erilaista salaatteja, päivän tuoretta leipää ja levitteitä sekä myös kahvi/tee jälkkäriksi.

  • Lämmin lounasbuffet 10,90€

  • Keitto ja salaatti 10,50€ (iso salaatti) / 9,50€ (pieni salaatti)

  • Salaatti 9€ (iso) / 8,50€ (pieni)

Haikein mielin olemme sanoneet hyvästi Dylan Arabian brunsseille! Brunssia tarjoilevat yhä Dylan Böle, Dylan Tiksi, Dylan Marmoripiha ja Block by Dylan, joten brunssinnälkäiset voivat suunnata sinne :) Dylan Bölen keittiössä työskentelee pääsääntöisesti ex-arabialaisia, joten sinne siis vanhoja naamoja moikkailemaan.

fork

LOUNASLISTA VKO 46

 

Maanantai 12.11

Porkkana-inkiväärikeitto /Carrot & ginger soup (M,G,V)

Bbq kanaa (L,G) ja riisi (M,G,V) SEKÄ Tofua ja kasviksia bataatti-kookoskastikkeessa (M,G,V) / Bbq chicken (L,G) with rice (M,G,V) AND Tofu & vegetables in sweet potato & coconut sauce (M,G,V)

TIISTAI 13.11

Mausteinen kasvis-kookoskeitto / Spicy vegetable & coconut soup (M,G,V)

Pasta Carbonara (L) SEKÄ Oumph soijaa tomaatti-kaurakermakastikkeessa (M,V) ja Paahdetut perunat (M,G,V) /

Pasta Carbonara (L) AND Oumph soy protein in oat cream (M,V) & tomato sauce and roasted potatoes (M,G,V)

 

KESKIVIIKKO 14.11

Vaalea parsakeitto / White asparagus soup (M,G,V)

Kaalikääryleet (L,G) ja perunamuusi (L.G) ja puolukkahillo (M,G) / Cabbage rolls (L,G) with mashed potatoes (L,G) and lingonberry jam (M,G)
Lehtikaali-herkkusienipaistos / Cale & champignon bake  (M,G,V)

TORSTAI 15.11

Perinteinen hernekeitto / Traditional Finnish pea soup (M,G)

Silakkapihvit (M) ja keitetyt perunat (M,G,V) ja tilli-kermaviilikastike (L,G) / Fried herring (M) with boiled potatoes (M,G,V) and dill & sour cream sauce (L,G)

Sitrus polentaa soijalla ja kasviksilla / Citrus polenta with soy & vegetables (M,V)

PERJANTAI 16.11

Paprika-tuorejuustokeitto / Bell pepper & cream cheese soup (L,G)

Yön yli kypsytettyä Chipotle porsasta (M,G) ja yrttiriisiä (M,G,V) / Over night cooked Chipotle pork (M,G) with herby rice (M,G,V)

Chipotle soija-kasvispataa / Chipotle soy & vegetable stew (M,G,V)

 
 
 

JUHLASALI

30-150 HENKILÖÄ

Dylan Arabia on suosittu juhlatila, jossa on järjestetty niin vihkimisiä, italialaisia ruokajuhlia, konsertteja kuin teemapikkujouluja ja 32:n ruokalajin sit down dinnereitä. Dylan sopii mainiosti eri kokoisiin tilaisuuksiin, yhtä hyvin 30 hengen rapuillalliseen kuin 120 hengen synttäreillekin. Kalusteet sekä tilassa oleva äänentoisto ja valot sisältyvät hintaan.