caruzello logo.png

Caruzellon herkullisella buffetilla jaksaa hurvitella!

Raikkaassa ja kesäisessä buffetissa on tarjolla useita herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Caruzellon terassilla Linnanmäen sydämessä on täydellinen hetki rauhoittua ja nautiskella huvipuiston kiertelyn lomassa ja jatkaa matkaa virkistyneenä! 

Linnanmäki
Tivolikuja 1 - 00510 Helsinki
Keittiömaailma Kattila 2. krs

+358 50 36 34 233
varaukset@caruzello.fi

AUKIOLOAJAT

 

Caruzello on suljettu kesän 2020! Suosittelemme alakerran Spassoa (pizzaa & pastaa) tai Funky Kitcheniä (burgereita ja muuta sporttiruokaa) kun nälkä iskee Lintsillä :)

Yksityistilaisuuksiin olemme varattavissa ympäri vuoden.

  • Facebook

CARUZELLO BY DYLAN

INFO

Carccila-14.jpg
Carccila

Carccila palvelee Merimaailma Sea Lifen ja Linnanmäen asiakkaita Peacock-teatterin aulassa. Linnanmäen ollessa kiinni sisäänkäynti on Sea Lifen kautta.

 

Carccila avautuu aina puoli tuntia Sea Lifen avautumisen jälkeen ja sulkeutuu aina puoli tuntia ennen Sea Lifen sulkeutumista.

 

Kahvilassa on tarjolla kahveja, uunituoreita pullia ja kakkupaloja, täytettyjä voileipiä, virvokkeita sekä makeita herkkuja. 

Pöytävaraukset ja tiedustelut osoitteeseen varaukset@caruzello.fi 

lintsigaala 2015 3.jpg
Yksityistilaisuudet

Caruzello Linnanmäellä on tila, jossa voidaan järjestää 30-500 henkilön (300 istuen) tilaisuuksia laidasta laitaan ainutlaatuisessa ympäristössä: yrityksen kick-offeja, häitä, synttäreitä, teatteri-illallisia (voidaan yhdistää viereisen Peacockin näytöksiin), valmistujaisia, yrityksen perhepäiviä, lasten kaverisynttäreitä jne.

 

Pyydä valmis pakettitarjous tai oma räätälöity tarjous! You name it - we'll do it!

SAM_9959.jpg
Soupster App

Soupsterin lounassovelluksella saat jokaisesta lounaasta ja brunssista 10% bonusta, jonka voit käyttää maksuvälineenä missä tahansa Soupster Familyn -ravintoloista. Voit siis 10. lounaan jälkeen nauttia ilmaisen lounaan tai säästää bonukset ja viedä koko perheen syömään illallista tai brunssille.

 

Lataa sovellus tästä linkistä!

YHTEYSTIEDOT

Linnanmäki
Tivolikuja 1 - 00510 Helsinki
Keittiömaailma Kattila 2. krs
+358 50 36 34 233
varaukset@caruzello.fi

oiva_sinettilogo_rgb-300x300.gif