Block by Dylan

Eteläranta 18, 00130 Helsinki
040-5533000
block@dylan.fi - dylan.fi/block

 

#blockbydylan


JUHLATARJOILUT TAKE AWAYNA

Tiesitkö, että voit tilata tarjoiluja kotiisi tai yrityksesi juhliin Dylanista? Kylmä salaattibuffet, hodarit tai vaikkapa aamupala; voit noutaa toivomasi tarjoilut pienellekin henkilömäärälle paikan päältä edullisesti. Kysy lisää menuvaihtoehdoista sähköpostitse!


SOUPSTERIN LOUNASSOVELLUS

Soupsterin lounassovelluksella saat jokaisesta lounaasta ja brunssista 10% bonusta, jonka voit käyttää maksuvälineenä missä tahansa Soupster Familyn -ravintoloista. Voit siis 10. lounaan jälkeen nauttia ilmaisen lounaan tai säästää bonukset ja viedä koko perheen syömään illallista tai brunssille. Sovelluksen voi ladata puhelimella osoitteesta: https://soupster.com/sovellus.

 
 
 

Varauskalenteri sulkeutuu samalle päivälle klo 8.00. Voit sen jälkeen soittaa ja tehdä varauksen puhelimitse tai tulla paikan päälle ilman varausta! Kaksi mahtuu aina, yleensä useampikin :)

 
 
clock

AUKIOLOAJAT

MA-PE Aamiainen klo 8.00-10.00
MA-PE Lounas klo 10:30-15:00
LA-SU Brunssi klo 10:30-16:00


BLOCK by Dylan

Block by Dylan brunch

Block by Dylan on Soupster Familyn ja tarkemmin Dylan-perheen 250 paikkainen ravintola komeassa jugendtalossa upealla paikalla Etelärannassa.

Maanantaista perjantaihin päivämme alkaa terveellisellä aamupalalla jatkuen muhkeaan lounaaseen, jota pääset nauttimaan Etelärannan, Eteläesplanadin tai Unioninkadun sisäänkäyntien kautta. Lounaalla tarjolla sesongin herkuista rakennettu salaattipöytä, keitto ja eri lämpimiä kotiruokia. Viikonloput vietämme brunssin merkeissä, tervetuloa Helsingin klassisimpiin maisemiin ruokailemaan ja kilistelemään kuplajuomaa – kehotamme kuitenkin varaamaan pöydän viimeistään tuntia ennen kuin brunssi alkaa, jotta varmistat paikkasi meillä.

AAMIAINEN JA LOUNAS:

  • Aamiainen 10,50€/hlö (sopimushinta 9,50€)

  • Lounas 11,50€/hlö (sopimushinta 10,50€)

  • Keittolounas 9,50€/hlö (sopimushinta 8,50€)

Lauantai- ja Sunnuntaibrunssi:

  • 21,50€/hlö

  • Lapset 1-10v 1€/ikävuosi

Nettisivujen kautta varattaessa pöytävarauksen maksimihenkilömäärä on 10 henkilöä. Pöytävaraus on voimassa puoli tuntia, jonka jälkeen se luovutetaan ilman varausta saapuville asiakkaille. Vierailun kestoon on varattu 1,5 tuntia, joten ilmoitathan meille mikäli haluat pidentää varauksesi aikaa! 

fork

LOUNASLISTA VKO 8

 

Maanantai 18.2.

Kuohkeaa mustajuurikeittoa (L/G) paahdetuilla auringonkukansiemenillä / Rich black salsify soup (L/G) with roasted sunflower seeds

Jyväsinapilla maustettua perunamuusia (L/G) / Grain mustard flavored mashed potatoes (L/G)

Paahdettua porkkanaa ja raitajuurta (M/V/G) / Roasted carrot and root vegetables (M/V/G)

Pannupihvit kermaisessa sipulikastikkeessa (L/G) / Pan steaks in creamy onion sauce (L/G)

Grillattuja kananfileitä tummassa chili-oreganokastikkeessa (M/G) / Grilled chicken fillet in dark chili-oregano sauce (M/G)

 

Tiistai 19.2.

Täyteläistä linssi-kookoskeittoa (M/V/G) / Rich lentil-coconut soup (M/V/G)

Rapeita röstiperunoita (M/V/G) / Crispy rösti potatoes (M/V/G)

Seesampaahdettua kaalia ja siitakesieniä (M/V/G) / Sesame roasted cabbage and shiitake mushrooms (M/V/G)

Bbq-glaseerattua porsaankylkeä ja mangochutneyta (M/G) / Bbg-glazed pork ribs and mango chutney (M/G)

Chilillä maustettua katkarapu-nuudeliwokia (M) / Chili spiced shrimp noodle wok (M)

 

Keskiviikko 20.2.

Ranskalaista sipulikeittoa (M/V/G) ja krutonkeja (M)  / French onion soup (M/V/G) and croutons

Villiriisiä ja pähkinää (M/V/G) / Wild rice and nuts (M/V/G)

Ratatouillea (M/V/G) ja sitruuna-creme fraichea (L/G) / Ratatouille (M/V/G) and lemon crème fraiche (L/G)

Täyteläistä kukkoa viinissä (M/G) / Rich rooster in wine (M/G)

Mausteista makkara-härkäpataa (M/G) / Spicy sausage beef stew (M/G)

 

Torstai 21.2.

Paahdettua paprika-papukeittoa (M/V/G) / Roasted bell pepper bean soup (M/V/G)

Paistettuja gnoccheja, sieniä ja tomaattia (M/V) / Fried gnocchi, mushrooms and tomato (M/V)

Peruna-palsternakkapaistosta (M/V/G) / Potato parsnip roast (M/V/G)

Grillattua porsaan ulkofileetä omena-salviakastikkeessa (M/V) / Grilled pork fillet in apple salvia sauce (M/V)

Paistettuja muikkuja (L), keitettyjä perunoita ja tilli-kermaviilikastiketta (L/G) / Fried vendace (L), cooked potatoes and dill sour cream sauce (L/G)

 

Perjantai 22.2.

Tuoretomaattikeittoa (M/V/G) ja basilika-creme / Fresh tomato soup (M/G/V) and basil crème (M/G/V)

Fish and chips friday !

Rapeita lankkuperunoita / Crispy plank potatoes

Soijasuikaleita, paprikaa ja sipulia hapanimeläkastikkeessa (M/V/G) / Soy strips, bell pepper and onion in sweet and sour sauce (M/V/G)

Friteerattua kampelafileetä (M) ja rhode island -kastiketta (L/G) / Deep fried flounder fillet (M) and rhode island -sauce (L/G)

Mausteista voikanaa (L/G) / Spicy butter chicken (L/G)

Pidätämme oikeuden muutoksiin.


 

Blockin minimalistisen skandinaavinen sisustus on suunnittelijakaksikko Suvi-Maria Silvolan ja Laura Seppäsen käsialaa. Graafiset mustavalkoiset taideteokset on suunnitellut Jenni Ritamäki.

 

BLOCK SEA LOUNGE

Block Sea Lounge juhlasali on vuokrattavissa 60-120 hengen (90 istuen) yksityistilaisuuksiin. Meillä voit järjestää esimerkiksi upean cocktailtilaisuuden tai syntymäpäiväjuhlat merellisissä maisemissa. Etelärannan suuret ikkunat aukeavat suoraan tunnelmalliselle Kauppatorille ja ikoniseen Helsinkiläiseen maisemaan johon kuuluvat mm. Uspenskin katedraali ja Finnair Skywheel.

 
 

 

Etsitkö luovaa työtilaa? Tutustu Vallilan Konepajan Wonderland Workiin. Coworking-tiloja, luovia neukkareita, ravintola ja tapahtumia! www.wonderlandwork.fi

 

MEISTÄ KIRJOITETTUA