top of page
Dylan-Lepuski-Logo-WHITE&Pink.png

Dylan Lepuski on Espoon ensimmäinen kyseisen lounasperheen jäsen. Leppävaaran Säterinportissa sijaitseva ravintola tarjoilee lounaalla taattuun Dylanien tyyliin lämpimän buffetin, raikkaan salaattipöydän sekä keiton. Voit valita lautasellesi jonkun osa-alueen tai yhdistelmän näitä kaikkia!

Tarjoamme yrityksille sopimushintoja lounaalle ilman sitoumuksia, kysy lisää paikan päällä tai lähetä meille sähköpostia.

Säterinportin alueella liikkuville on tarjolla lounasta kello 10.30-14. Meiltä voit tilata myös ruokia tilaisuuteesi ja noutaa ne näppärästi haluamanasi ajankohtana.

Pihaparkkiimme saa auton kätevästi ja parkkimaksun saa kuitattua tunniksi kassaltamme. Muista siis huikata rekisterinumerosi tullessasi! 

Linnoitustie 6 – 02600 Espoo
0405533243
lepuski@dylan.fi

POIKKEUSAUKIOLOAJAT

 Hei rakas asiakas! Dylan on remontin vuoksi suljettu 1.7. alkaen, mutta älä huoli! Lounas tarjotaan heinäkuun ajan Bobissa! :)

AUKIOLOAJAT

 

MA-PE Lounas klo 10:30-14:00

(hävikkivartti klo 14-14:15)

LOUNAS

Buffetlounas 15,70€/hlö (sopimushinta 13,50€)

Salaatti ja keitto 13,60€/hlö (sopimushinta 12,00€)

Keittolounas 12,00€ (sopimushinta 9,90€)

Hävikkivartti klo 14-14.15 10,00€/kg

Sisarravintolamme Bob Cafe Säteri palvelee saman kiinteistön toisessa kerroksessa itsepalveluna 24/7. Katso lisää täältä

  • Facebook

DYLAN LEPUSKI

INFO

LOUNAS

Viikon sesonkiraaka-aine: Basilika
Weekly seasonal ingredient: Basil

Noudatamme erityisen huolellista hygieniaa ja toivomme, että asiakkaamme vierailevat ainoastaan täysin oireettomina ja pesevät kätensä sekä käyttävät kertakäyttöisiä kumihanskoja. Musitetaan antaa lähimmäiselle tilaa.

Lepuski-1022.jpg
Yksityistilaisuudet

Dylan Lepuskissa onnistuu monenlaisten juhlien järjestäminen, oli kyse sitten sukujuhlista, synttäreistä tai yrityksesi kokouksesta.

 

Tila soveltuu loistavasti pienemmistäkin juhlista aina 500 henkilön tilaisuuksiin (250 istuen). Voit vuokrata koko ravintolan käyttöösi tai pelkästään Blue Roomin, johon mahtuu 80 henkeä. Meiltä luonnistuu myös somistus- ja muiden lisäpalveluiden järjestäminen sekä ohjelman suunnittelu! Blue Roomissa käytössänne on screen, minkä lisäksi koko tilassa on käytettävissä mikrofoni.

Lisätietoja yksityistilaisuuksiin liittyen voit kysyä lepuski@dylan.fi.

Block salad-2.jpg
Verkkokauppa

Soupsterin uuden verkkokaupan kautta pääset tilaamaan tarjoilut omiin 20-200 hengen tilaisuuksiisi myös Dylan Lepuskista! Tilaa tuotteet ennakkoon, nouda meiltä ja tarjoile juhlissasi. Tilattavissa on menuvaihtoehtoja aamiaisesta street foodiin!

Soupsterin verkkokauppaan pääset tästä!

Jos puolestaan haluat järjestää tapahtuman ravintolassa henkilökunnan ja räätälöidyn menun kera, ota yhteyttä meihin (lepuski@dylan.fi) niin autamme sinua mielellämme!

Bob-2583.jpg
Bob Lunch & Cafe

Bob Lunch & Cafe on Leppävaaran Säterinportissa sijaitseva lounaskahvila, joka tarjoilee aamiaista, lounasta sekä kahvila- ja delituotteita.
 
Lounaalla tarjolla on salaattibuffet sekä keittolounas. 

Bob Lunch & Coffee on suljettu 23.12.-1.1. ja 6.1.

 
https://www.bobcafe.fi/

YHTEYSTIEDOT

Linnoitustie 6 – 02600 Espoo
0405533243
lepuski@dylan.fi

LEPUSKI VARAA
oiva_sinettilogo_rgb-300x300.gif
bottom of page