SAM_1190_dark.jpg
Waves-Logo-White.png

Dylan -lounasravintola tulee Otaniemeen! Aallonharja-kiinteistön A-rappuun avattava Waves by Dylan tarjoilee modernia kotiruokaa, joka tehdään itse tuoreista raaka-aineista paikan päällä. Lounaan keskiössä on raikas ja runsas salaattipöytä. Tarjolla on myös kolme päivittäin vaihtuvaa lämmintä ruokaa, keitto ja tuoretta leipää. Lisäksi valoisassa ravintolassa voidaan järjestää yksityistilaisuuksia!

Waves by Dylan

waves@dylan.fi

0503560041

Tekniikantie 4 A, 02150 Espoo

AVAAMME MAANANTAINA 15.8.!

Tervetuloa:)

AUKIOLOAJAT

Lounas ma-pe 10:30-14:00

LOUNAS

Lounasbuffet 11,30€

#wavesbydylan

WAVES BY DYLAN

INFO

Viikon sesonkiraaka-aine: 
Weekly seasonal ingredient: 

S8b.jpg
Yksityistilaisuudet

Waves by Dylan on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin sekä yrityksille että yksityishenkilöille! Valoisa ravintola tekee houkuttelevan tilan erilaisiin juhliin.

Lisätietoja juhlatilasta tulossa pian! Alustavat tiedustelut: myynti@soupster.com

Soupster LR-9877.jpg
Verkkokauppa

Soupsterin uuden verkkokaupan kautta pääset tilaamaan tarjoilut omiin 20-200 hengen tilaisuuksiin. Tilaa tuotteet ennakkoon, nouda valitsemastasi ravintolasta ja tarjoile juhlissasi. Tilattavissa on menuvaihtoehtoja aamiaisesta street foodiin! Vantaalla noutopaikkana toimii Dylan Tiksi -ravintola Tikkurilassa.

Soupsterin verkkokauppaan pääset tästä!

Jos puolestaan haluat järjestää tapahtuman ravintolassa henkilökunnan ja räätälöidyn menun kera, ota yhteyttä meihin (myynti@soupster.com) niin autamme sinua mielellämme!

SAM_9959.jpg
Soupster App

Soupsterin lounassovelluksella saat jokaisesta lounaasta ja brunssista 10% bonusta, jonka voit käyttää maksuvälineenä missä tahansa Soupster Familyn -ravintoloista. Voit siis 10. lounaan jälkeen nauttia ilmaisen lounaan tai säästää bonukset ja viedä koko perheen syömään illallista tai brunssille.
 
Lataa sovellus tästä linkistä!