

Otaniemen Aallonharja-kiinteistön A-rapussa sijaitseva Waves by Dylan tarjoilee modernia kotiruokaa, joka tehdään itse tuoreista raaka-aineista paikan päällä. Lounaan keskiössä on raikas ja runsas salaattipöytä. Tarjolla on myös kolme päivittäin vaihtuvaa lämmintä ruokaa, keitto ja tuoretta leipää. Lisäksi valoisassa ravintolassa voidaan järjestää yksityistilaisuuksia!
Waves by Dylan
0503560041
Tekniikantie 4 A, 02150 Espoo
AUKIOLOAJAT
Lounas ma-pe 10:30-14:00
POIKKEUSAUKIOLOAJAT
6.12. Suljettu
23.12.-1.1. Suljettu
JOULULOUNAS
Dylanin jouluinen lounas tarjoillaan 13.-14.12.
normaaliin lounashintaan.
LOUNAS
Lounasbuffet 13,90€ / sopimushinta 12,70€
Salaatti ja keitto 12,60€ / sopimushinta 11,90€
Keitto 11,70€ / sopimushinta 10,20€
Student late lunch 13.00-14.00 7,90€
Hävikkiruokavartti 14.00-14.15 10,50€/kg
#wavesbydylan
WAVES BY DYLAN
INFO
LOUNAS
Viikon sesonkiraaka-aine: Palsternakka
Weekly seasonal ingredient: Parsnip

Waves by Dylan on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin sekä yrityksille että yksityishenkilöille! Valoisa ravintola tekee houkuttelevan tilan erilaisiin juhliin.
Lisätietoja juhlatilasta tulossa pian! Alustavat tiedustelut: myynti@soupster.com

Soupsterin uuden verkkokaupan kautta pääset tilaamaan tarjoilut omiin 20-200 hengen tilaisuuksiin. Tilaa tuotteet ennakkoon, nouda valitsemastasi ravintolasta ja tarjoile juhlissasi. Tilattavissa on menuvaihtoehtoja aamiaisesta street foodiin!
Soupsterin verkkokauppaan pääset tästä!
Jos puolestaan haluat järjestää tapahtuman ravintolassa henkilökunnan ja räätälöidyn menun kera, ota yhteyttä meihin (myynti@soupster.com) niin autamme sinua mielellämme!

Soupsterin lounassovelluksella saat jokaisesta lounaasta ja brunssista 10% bonusta, jonka voit käyttää maksuvälineenä missä tahansa Soupster Familyn -ravintoloista. Voit siis 10. lounaan jälkeen nauttia ilmaisen lounaan tai säästää bonukset ja viedä koko perheen syömään illallista tai brunssille.
Lataa sovellus tästä linkistä!
Kuva: ruokavirasto
Klikkaa kuvasta Oiva-raporttiin!
Lisätietoja allergeeneista saat henkilökunnalta paikan päällä tai etukäteen sähköpostitse.