top of page
Block-Brunssi-10.20.8.jpg
Flying-Dylan-Logo-BROWN-RGB.png

Flying Dylan on Dylan-perheen toinen Vantaalla sijaitseva lounasravintola. Flying Dylan sijaitsee Gate8 Business Parkissa Jumbon ja lentokentän läheisyydessä. Ravintola tarjoilee modernia kotiruokaa, joka valmistetaan itse paikan päällä tuoreista raaka-aineista. Lounaan keskiössä on raikas salaattipöytä, joka sisältää n. 20 erilaista salaattia ja lisuketta. Lounasbuffetista löytyy kolme eri lämmintä ruokaa, keitto ja tuoretta leipää. Lisäksi Flying Dylanista löytyy grillipiste, josta voit tilata päivittäin vaihtuvia lautasannoksia. 

Ravintola toimii myös juhlatilana erilaisille yritys- ja yksityistilaisuuksille! Lisäksi teemme cateringia lähiseudun yrityksille kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin.

Ravintola tarjoaa lounasasiakkaille 1h ilmaisen pysäköinnin ruokailun ajaksi! Kurvaa autosi ravintolan eteen ja kirjaa rekisterinumerosi ravintolasta löytyvään tablettiin.

Flying Dylan

flying@dylan.fi

0504111115

(Lounasaikaan emme välttämättä kerkeä vastata puheluihin, mutta soitamme takaisin mahdollisimman pian!)

Gate8 Business Park

Äyritie 12A (Piano-rakennus) 

01510 Vantaa

AUKIOLOAJAT

Aamupala ma-pe 8:00-10:00

Lounas ma-to 10:30-14:00, pe 10:30-13:30

Huom! Aamulla käynti ravintolaan Preston aulan kautta.

LOUNAS

Lounasbuffet 12,70€

Salaatti & keitto 11,50€

Keitto 9,90€

Late Lunch 13.30-14 9,90€

#flyingdylan

FLYING DYLAN

INFO

LOUNAS
Viikon sesonkiraaka-aine: mustajuuri
Weekly seasonal ingredient: black salsify

Soupster LR-9830.jpg
Yksityistilaisuudet

Flying Dylan on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin sekä yrityksille että yksityishenkilöille! Lentokentän, Jumbon ja Flamingon läheisyys tekevät sijainnista houkuttelevan erilaisiin juhliin.

Lisätietoja juhlatilasta tulossa pian! Alustavat tiedustelut: myynti@soupster.com

Block salad-2.jpg
Verkkokauppa

Soupsterin uuden verkkokaupan kautta pääset tilaamaan tarjoilut omiin 20-200 hengen tilaisuuksiin. Tilaa tuotteet ennakkoon, nouda valitsemastasi ravintolasta ja tarjoile juhlissasi. Tilattavissa on menuvaihtoehtoja aamiaisesta street foodiin! Vantaalla noutopaikkana toimii Dylan Tiksi -ravintola Tikkurilassa.

Soupsterin verkkokauppaan pääset tästä!

Jos puolestaan haluat järjestää tapahtuman ravintolassa henkilökunnan ja räätälöidyn menun kera, ota yhteyttä meihin (myynti@soupster.com) niin autamme sinua mielellämme!

SAM_9959.jpg
Soupster App

Soupsterin lounassovelluksella saat jokaisesta lounaasta ja brunssista 10% bonusta, jonka voit käyttää maksuvälineenä missä tahansa Soupster Familyn -ravintoloista. Voit siis 10. lounaan jälkeen nauttia ilmaisen lounaan tai säästää bonukset ja viedä koko perheen syömään illallista tai brunssille.

 

Lataa sovellus tästä linkistä!

YHTEYSTIEDOT

Äyritie 12A, 01510 Vantaa
flying@dylan.fi
dylan.fi/flying

BLOCK VARAA
bottom of page