DwD-BG.jpg
DatewDylan-Logo-Pitkä-RGB.png

Date with Dylan lounasravintola tarjoilee lounaalla taattuun Dylanien tyyliin lämpimän buffetin, raikkaan salaattipöydän sekä keiton ja tuoretta leipää. Saatavilla myös päivittäin vaihtuva vegaanivaihtoehto. Voit valita lautasellesi jonkun osa-alueen tai yhdistelmän näitä kaikkia!

Tarjoamme yrityksille sopimushintoja lounaalle ilman sitoumuksia, kysy lisää paikan päällä tai lähetä meille sähköpostia.

Lounaan lisäksi kauttamme hoituvat tarjoilut neuvotteluhuoneisiin ja kaiken kokoisiin tapahtumiin yli kymmenen vuoden catering-kokemuksen ansiosta.

Keilasatama 2 – 02150 Espoo

040 5087557

date@dylan.fi

OLEMME AVOINNA!

Tarjolla Dylanien tyyliin runsas itsetehty salaattipöytä, modernia kotiruokaa, tuoretta leipää ja keittoa.

Toistaiseksi emme tarkasta ravintolassamme koronapassia! Vierailethan vain terveenä, pidät turvavälejä ja noudatat huolellista hygieniaa :) Lisäksi maskia saa mieluusti käyttää ravintolassa liikkuessa.

Pidämme joululounaan 15.12.!

AUKIOLOAJAT

Aamiainen arkisin klo 08:30-10:00

Lounas arkisin klo 10:30-14:00

(muina aikoina sopimuksen mukaan)

LOUNAS

Buffetlounas 12,10€ (10,90€)

Keitto 9,70€ (8,70€)

Keitto & salaattipöytä 10,70€ (10,10€)

Lounaaseen kuuluu Holmenin pienpaahtimokahvi/tee

(Sopimushinnat suluissa)

Kysy sopimusta yrityksellenne ravintolasta! :)

Saat sopimushinnat heti käyttöösi ilman paperisia sopimuksia.

  • Facebook

DATE WITH DYLAN

INFO

Noudatamme erityisen huolellista hygieniaa ja toivomme, että asiakkaamme vierailevat ainoastaan täysin oireettomina ja pesevät kätensä sekä käyttävät kertakäyttöisiä kumihanskoja. Musitetaan antaa lähimmäiselle tilaa.

Soupster LR-9831.jpg
Catering

Date with Dylan palvelee aina pienistä kokouksista monen sadan hengen juhliin. Saat tilattua kauttamme tarjoilut neuvotteluhuoneisiin ja muihin tapahtumiin. Yrityksenä, meillä on yli 10 vuoden kokemus cateringistä, joten olette ammattimaisissa käsissä!

Lisätietoja yksityistilaisuuksiin liittyen voit kysyä date@dylan.fi

S8b.jpg
Verkkokauppa

Soupsterin verkkokaupan kautta pääset tilaamaan tarjoilut omiin 20-200 hengen tilaisuuksiisi useasta Dylanista. Tilaa tuotteet ennakkoon, nouda valitsemastasi ravintolasta ja tarjoile juhlissasi. Tilattavissa on menuvaihtoehtoja aamiaisesta street foodiin!

Soupsterin verkkokauppaan pääset tästä!

 

YHTEYSTIEDOT

Keilasatama 2 – 02150 Espoo

040 5087557

date@dylan.fi

Copy of MP1-69.jpg