DwD-BG.jpg

Date with Dylan lounasravintola tarjoilee lounaalla taattuun Dylanien tyyliin lämpimän buffetin, raikkaan salaattipöydän sekä keiton ja tuoretta leipää. Saatavilla myös päivittäin vaihtuva vegaanivaihtoehto. Voit valita lautasellesi jonkun osa-alueen tai yhdistelmän näitä kaikkia!

Tarjoamme yrityksille sopimushintoja lounaalle ilman sitoumuksia, kysy lisää paikan päällä tai lähetä meille sähköpostia.

Lounaan lisäksi kauttamme hoituvat tarjoilut neuvotteluhuoneisiin ja kaiken kokoisiin tapahtumiin yli kymmenen vuoden catering-kokemuksen ansiosta.

Keilasatama 2 – 02150 Espoo

040 5087557

date@dylan.fi

Date with Dylan aukeaa Keilaniemeen loppukeväästä 2021! Tarjolla Dylanien tyyliin runsas itsetehty salaattipöytä, modernia kotiruokaa, tuoretta leipää ja keittoa.

 

Pysy kuulolla tarkemmasta avajaispäivästä :) 

AUKIOLOAJAT

LOUNAS

Buffetlounas 

Keitto & salaattipöytä

Kysy sopimusta yrityksellenne ravintolasta! :)

  • Facebook

DATE WITH DYLAN

INFO

Noudatamme erityisen huolellista hygieniaa ja toivomme, että asiakkaamme vierailevat ainoastaan täysin oireettomina ja pesevät kätensä sekä käyttävät kertakäyttöisiä kumihanskoja. Musitetaan antaa lähimmäiselle tilaa.

Date with Dylan palvelee aina pienistä kokouksista monen sadan hengen juhliin. Saat tilattua kauttamme tarjoilut neuvotteluhuoneisiin ja muihin tapahtumiin. Yrityksenä, meillä on yli 10 vuoden kokemus cateringistä, joten olette ammattimaisissa käsissä!

Lisätietoja yksityistilaisuuksiin liittyen voit kysyä date@dylan.fi

Soupsterin verkkokaupan kautta pääset tilaamaan tarjoilut omiin 20-200 hengen tilaisuuksiisi useasta Dylanista. Tilaa tuotteet ennakkoon, nouda valitsemastasi ravintolasta ja tarjoile juhlissasi. Tilattavissa on menuvaihtoehtoja aamiaisesta street foodiin!

Soupsterin verkkokauppaan pääset tästä!

 

YHTEYSTIEDOT

Keilasatama 2 – 02150 Espoo

040 5087557

date@dylan.fi

soupster-family-final.png

ETSITKÖ CATERINGIA TAI TAPAHTUMATUOTANTOA SUUREMPIIN YRITYSTAPAHTUMIIN?

SOUPSTER CATERING JA SOUPSTER EVENTS PALVELEVAT PÄÄKAUPUNKISEUDULLA JOPA TUHANSIEN HENKILÖIDEN TAPAHTUMISSA!

ETSITKÖ LUOVAA TYÖTILAA? TUTUSTU VALLILAN KONEPAJAN WONDERLAND WORKIIN.

COWORKING-TILOJA, LUOVIA NEUKKAREITA, RAVINTOLA JA TAPAHTUMIA!

www.wonderlandwork.fi