Dylan Marmoripiha tarjoilee lounasta ja brunssia taattuun Dylanin tyyliin aivan Helsingin sydämessä, Keskuskadulla Alvar Aallon suunnittelemassa Rautatalossa. Tila on pyritty sisustamaan entistä tunnelmaa kunnioittaen, jotta ruokailu ravintolassamme saa arvoisensa puitteet.

 

Lounaalta sekä brunssiltamme löydät laajan salaattipöydän sekä useita erilaisia lämpimiä ruokia. Brunssillamme on tarjolla aina useita lämpimiä ruokia sekä laaja valikoima kauden mukaisia raikkaita ja terveellisiä salaatteja. Jälkiruuaksi voit valmistaa mieleisesi vohvelin erilaisilla lisukkeilla, minkä lisäksi jälkiruokabuffet notkuu erilaisista herkuista.

Brunssille suosittelemme pöytävarausta. Nettisivujen kautta varattaessa pöytävarauksen maksimihenkilömäärä on 10 henkilöä. Pöytävaraus on voimassa puoli tuntia, jonka jälkeen se luovutetaan ilman varausta saapuville asiakkaille. Vierailun kestoon on varattu 1,5 tuntia, joten ilmoitathan meille mikäli haluat pidentää varauksesi aikaa!

 

Marmoripihalle on esteetön sisäänkäynti Keskuskadulta ja 2. kerrokseen on pääsy hissillä. Tervetuloa!

Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki
040-7728677
marmoripiha@dylan.fi

AUKIOLOAJAT


MA-PE Lounas klo 10.30-14.00
LA-SU Brunssi klo 10.30-15.00

LOUNAS

Keittolounas 8,90 €/hlö

Pieni salaatti ja keitto 10,50 €/hlö

Lounasbuffet 11,90 €/hlö

Haluatko varata pöydän lounaalle?

Laita meille sähköpostia tai soittele :)

LAUANTAI- JA SUNNUNTAIBRUNSSI

19,90€/hlö

Lauantaisin brunssin yhteydessä lasi skumppaa 3€.

Lapset 1-10v. 1€/ikävuosi

POIKKEUSAUKIOLOAJAT

#dylanmarmoripiha

DYLAN MARMORIPIHA

INFO

LOUNAS

Maanantai 20.1. Monday

Kermainen savusellerikeitto (L,G) / Creamy smoked celery soup

Sipulipihvit ja pippuri-kermakastike (L,G) / Pan fried meat patties and creamy pepper sauce
Kikherne-juureskroketit ja ruohosipulimajoneesi (Veg,G) / Chickpea root veggie croquettes and leek mayo

Kevyesti valkosipulinen perunamuusi (L,G) / Mashed potatos with garlic

Helmivehnää ja aurinkokuivattua tomaattia (Veg) / Wheat pearls and sundried tomatos

Jälkiruokalajitelma (L) / Dessert selection

 

Tiistai 21.1. Tuesday

Tomaattikeitto ja paahdetut yrttikrutongit (Veg) / Tomato soup and roasted herb croutons

Mehukasta pestokanaa (L,G) / Juicy pesto chicken
Yrttinen parmesaanipasta (L) / Herbal parmesan pasta

Uuniperunat ja kylmäsavulohi (L,G) tai sieni-ruohosipulitäytteen (Veg,G) kera / Baked potatos

and cold-smoked salmon or mushroom-chives filling
Herkkurahka kuningatarmarjoista (L,G) Raspberry-blueberry quark

 

Keskiviikko 22.1. Wednesday

Sieniseljanka (Veg,G) / Mushroom solyanka

Yön yli haudutettua häränrintaa paistinliemessä (M,G) / Tender beef brisket in gravy

Paahdetut yrttiperunat (Veg,G) / Roasted herb potatos
Uunifetapasta (L) / Oven-baked feta pasta
(Keittiöstä) Harissa-tofuwokki (Veg,G) / Harissa-tofu wok
Marjapiirakka ja vaniljavaahto (L) / Berry pie and vanilla cream

 

Torstai 23.1. Thursday

Tuorehernekeitto (L,G) / Fresh pea soup

Perinteinen pannari, Marmoripihan marjahilloa ja kermavaahtoa (L) / Pancakes, berry jam and whipped cream
Kalkkunanleike ”Cordon bleu” ja paprikamajoneesi (L) / Turkey schintzel ”Cordon bleu” and paprika mayo

Valkosipulikermaperunat (L,G) / Garlic cream potatos
Juures-Aurajuustogratiini (L,G) / Root veggie and blue cheese gratin

(Keittiöstä) Falafel-pita, tomaattikastiketta ja minttujugurttia (Veg) / Falafel pita, tomato sauce and mint yoghurt

 

Perjantai 24.1. Friday

Bataatti-kookoskeitto (Veg,G) / Sweet potato-coconut soup

Mureat possun ribsit BBQ-viskikastikkeessa (L,G) / Pork ribs in BBQ whisky sauce
Paistetut punajuuripyörykät ja raitakastike (Veg,G) / Fried beetroot balls and raita
Cajun-maustetut lohkoperunat (Veg,G) / Cajun spiced potato wedges

Suklaamousse (G) / Chocolate mousse

M = maidoton/milk-free
L = laktoositon/lactose-free
VL = vähälaktoosinen/low lactose
G = gluteeniton/gluten-free
V = vegaaninen/vegan

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Marmoripiha on tilana erittäin muuntautumiskykyinen - täällä järjestät juhlavat häät, cocktailtilaisuudet, istuvan illallisen tai vaikka tanssitapahtuman!
Alvar Aallon vuonna 1951 suunnittelema tila on pelkistetyn tyylikäs ja valoisa, mutta taipuu myös tunnelmalliseen iltatilaisuuteen.


Tilaan mahtuu jopa 300 vierasta seisovaan tilaisuuteen ja istualtaan tilaan mahtuu mukavasti 120 vierasta.
Keskeisen sijainnin ansiosta vieraasi pääsevät paikalle vaivatta ja mukavaa iltaa on helppo jatkaa moneen suuntaan.

Olethan yhteydessä marmoripiha@dylan.fi

Soupsterin uuden verkkokaupan kautta pääset tilaamaan tarjoilut omiin 20-200 hengen tilaisuuksiisi myös Dylan Marmoripihasta! Tilaa tuotteet ennakkoon, nouda meiltä ja tarjoile juhlissasi. Tilattavissa on menuvaihtoehtoja aamiaisesta street foodiin!

Soupsterin verkkokauppaan pääset tästä!

Jos puolestaan haluat järjestää tapahtuman ravintolassa henkilökunnan ja räätälöidyn menun kera, ota yhteyttä meihin (marmoripiha@dylan.fi) niin autamme sinua mielellämme!

Soupsterin lounassovelluksella saat jokaisesta lounaasta ja brunssista 10% bonusta, jonka voit käyttää maksuvälineenä missä tahansa Soupster Familyn -ravintoloista. Voit siis 10. lounaan jälkeen nauttia ilmaisen lounaan tai säästää bonukset ja viedä koko perheen syömään illallista tai brunssille.

 

Lataa sovellus tästä linkistä!

YHTEYSTIEDOT

Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki
040-7728677
marmoripiha@dylan.fi

 
soupster-family-final.png

ETSITKÖ CATERINGIA TAI TAPAHTUMATUOTANTOA SUUREMPIIN YRITYSTAPAHTUMIIN?

SOUPSTER CATERING JA SOUPSTER EVENTS PALVELEVAT PÄÄKAUPUNKISEUDULLA JOPA TUHANSIEN HENKILÖIDEN TAPAHTUMISSA!

ETSITKÖ LUOVAA TYÖTILAA? TUTUSTU VALLILAN KONEPAJAN WONDERLAND WORKIIN.

COWORKING-TILOJA, LUOVIA NEUKKAREITA, RAVINTOLA JA TAPAHTUMIA!

www.wonderlandwork.fi