top of page
caruzello logo.png

Caruzellon herkullisella buffetilla jaksaa hurvitella!

Raikkaassa ja kesäisessä buffetissa on tarjolla useita herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Caruzellon terassilla Linnanmäen sydämessä on täydellinen hetki rauhoittua ja nautiskella huvipuiston kiertelyn lomassa ja jatkaa matkaa virkistyneenä! 

Järjestämme ravintolassa yksityistilaisuuksia ja Peacock-teatterin väliaikatarjoiluja ympäri vuoden. Pyydä tarjous yksityistilaisuuksiin: myynti@soupster.com

Linnanmäki
Tivolikuja 1 - 00510 Helsinki
Keittiömaailma Kattila 2. krs

+358 50 3634233

caruzello@soupster.com

  • Facebook

Caruzello tarjoilee Linnanmäen kesäkaudella runsaan ja herkullisen perhebuffetin! Buffetista löydät runsaasti erilaisia salaatteja, lämpimiä ruokia sekä erikseen lapsille suunnattuja annoksia. Koko perheen makuun olevassa buffetissa ei tarvitse odottaa ruoan valmistumista, vaan pääset nopeasti takaisin huvipuiston syövereihin. 

CARUZELLON BUFFET AVOINNA JUHANNUKSESTA ETEENPÄIN

Väliaikatarjoilut Peacock-teatterin aukioloaikojen mukaisesti.

CARUZELLO BY DYLAN

INFO

Carccila-14.jpg
Carccila

Carccila palvelee Merimaailma Sea Lifen ja Linnanmäen asiakkaita Peacock-teatterin aulassa. Linnanmäen ollessa kiinni sisäänkäynti on Sea Lifen kautta.

Kahvilassa on tarjolla kahveja, uunituoreita pullia ja kakkupaloja, täytettyjä voileipiä, virvokkeita sekä makeita herkkuja. 

Pöytävaraukset ja tiedustelut osoitteeseen caruzello@soupster.com

lintsigaala 2015 3.jpg
Yksityistilaisuudet

Caruzello Linnanmäellä on tila, jossa voidaan järjestää 30-500 henkilön (300 istuen) tilaisuuksia laidasta laitaan ainutlaatuisessa ympäristössä: yrityksen kick-offeja, häitä, synttäreitä, teatteri-illallisia (voidaan yhdistää viereisen Peacockin näytöksiin), valmistujaisia, yrityksen perhepäiviä, lasten kaverisynttäreitä jne.

 

Pyydä valmis pakettitarjous tai oma räätälöity tarjous! You name it - we'll do it!

3B6A1276_edited.jpg

Koko perheen pizzeria Spasso palvelee koko kauden ajan. Spasso on ensimmäinen aito italialainen pizzeria Linnanmäellä. Tarjoamme perinteisiä pizzoja, pastaa ja salaattia tyypillisessä italialaisessa miljöössä modernilla twistillä.

Katso menumme!

 

YHTEYSTIEDOT

Linnanmäki
Tivolikuja 1 - 00510 Helsinki
Keittiömaailma Kattila 2. krs

‎+358 50 3634233
caruzello@soupster.com
 

oiva_sinettilogo_rgb-300x300.gif

Kuva: ruokavirasto 

Klikkaa kuvasta Oiva-raporttiin!

Lisätietoja allergeeneista saat henkilökunnalta paikan päällä tai etukäteen sähköpostitse.

bottom of page