Dylan Marmoripiha tarjoilee lounasta ja brunssia taattuun Dylanin tyyliin aivan Helsingin sydämessä, Keskuskadulla Alvar Aallon suunnittelemassa Rautatalossa. Tila on pyritty sisustamaan entistä tunnelmaa kunnioittaen, jotta ruokailu ravintolassamme saa arvoisensa puitteet.

 

Lounaalta sekä brunssiltamme löydät laajan salaattipöydän sekä useita erilaisia lämpimiä ruokia. Brunssillamme on tarjolla aina useita lämpimiä ruokia sekä laaja valikoima kauden mukaisia raikkaita ja terveellisiä salaatteja. Jälkiruuaksi voit valmistaa mieleisesi vohvelin erilaisilla lisukkeilla, minkä lisäksi jälkiruokabuffet notkuu erilaisista herkuista.

Brunssille suosittelemme pöytävarausta. Nettisivujen kautta varattaessa pöytävarauksen maksimihenkilömäärä on 10 henkilöä. Pöytävaraus on voimassa puoli tuntia, jonka jälkeen se luovutetaan ilman varausta saapuville asiakkaille. Vierailun kestoon on varattu 1,5 tuntia, joten ilmoitathan meille mikäli haluat pidentää varauksesi aikaa!

 

Marmoripihalle on esteetön sisäänkäynti Keskuskadulta ja 2. kerrokseen on pääsy hissillä. Tervetuloa!

Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki
040-7728677
marmoripiha@dylan.fi

AJANKOHTAISTA

Dylan Marmoripiha on auki lounaalla ja brunssilla - lämpimästi tervetuloa!

 

Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja ravintolamme koon ansiosta turvavälejä on mahdollista noudattaa. Vaihdamme buffetin ottimia säännöllisesti ja toivomme, että asiakkaat käyttävät kertakäyttöhanskoja buffetissa. Vierailethan ainoastaan täysin terveenä, kiitos! 

 

AUKIOLOAJAT


MA-PE Lounas klo 10.30-14.00
LA-SU Brunssi klo 11.00-14.30

LOUNAS

Keittolounas 8,90 €/hlö

Pieni salaatti ja keitto 10,50 €/hlö

Lounasbuffet 11,90 €/hlö

Haluatko varata pöydän lounaalle?

Laita meille sähköpostia tai soittele :)

LAUANTAI- JA SUNNUNTAIBRUNSSI

19,90€/hlö

Lauantaisin brunssin yhteydessä lasi skumppaa 3€.

Lapset 1-10v. 1€/ikävuosi

 

#dylanmarmoripiha

  • Facebook
  • Instagram

DYLAN MARMORIPIHA

INFO

LOUNAS

Latva-artisokka viikko

Artichoke week

Maanantai 28.9. 

Monday

Kuohkea latva-artisokkakeitto L,G

Lammaspyörykät mausteisessa
tomaattikastikkeessa M,G

Mac and Cheese myskikurpitsasta L

Paahdetut lohkoperunat Veg,G

Jälkkärilajitelma

Creamy artichoke soup L,G

Mutton balls in a spicy tomato soup M,G

Mac and cheese with butternut squash L

Roasted potato wedges Veg,G

Assorted desserts

Keskiviikko 30.9.

Wednesday

Paprika-tuorejuustokeitto L,G

Porterissa pitkään haudutettua porsaanniskaa
 ja tumma timjamikastike L

Punaisella pestolla gratinoitua lohta ja

sitruuna-kermaviiliä L,G

Paahdettua perunaa ja latva-artisokkaa Veg,G

Minttu-banaanismoothie L,G

Paprika cream cheese soup L,G

Tender pork neck and dark thyme sauce L

Salmon gratinated with red pesto and lemon sour cream L,G

Roasted potatos and artichoke Veg,G

Mint banana smoothie L,G

Perjantai 2.10.

Friday

Kerrassaan ihanaa savusellerikeittoa L,G

Yön yli haudutettua häränrintaa "Black & White"
punaviini- ja bearnaisekastikkeen kera L,G

Kasviskoftat Intialaisittain ja raikasta tsazikia L,G

Aurajuusto-perunagratiini L,G

Jäätelöbuffet

Lovely smoked celery soup L,G

Long cooked beef brisket “Black & White”
with bearnaise and redwine sauce L,G

Blue cheese potato gratin L,G

Ice cream buffet

Tiistai 29.9.

Tuesday

Suppilovahverokeitto L,G

Rapeaa kanan sisäfileetä ja talon chilimajoneesi M

Oumphia mango-kookoskastikkeessa Veg,G

Kardemummalla maustettua basmatiriisiä Veg,G

Mansikka-raparperikiisseli Veg,G

Funnel chanterelle soup L,G

Crispy chicken fillet and house chilli mayo M

Pulled soy fillets in mango coconut sauce Veg,G

Cardamum rice Veg,G

Strawberry rhubarb kissel Veg,G

Torstai 1.10.

Thursday

Perinteinen hernekeitto M,G

Kermainen kana-avokadopasta ja mozzarellaa L

Oskarinleike ranskalaisten, choronkastikkeen
 ja katkarapujen kera L

Pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloa L

Traditional pea soup M,G

Creamy chicken avocado pasta and mozzarella L

Pork schnitzels, french fries, choron sauce and shrimps L

Pancake, whipped cream and jam L

Merkinnät

M = maidoton/milk-free

L = laktoositon/lactose-free

 

G = gluteeniton/gluten-free

 

VEG = vegaaninen/vegan

Marmoripiha on tilana erittäin muuntautumiskykyinen - täällä järjestät juhlavat häät, cocktailtilaisuudet, istuvan illallisen tai vaikka tanssitapahtuman!
Alvar Aallon vuonna 1951 suunnittelema tila on pelkistetyn tyylikäs ja valoisa, mutta taipuu myös tunnelmalliseen iltatilaisuuteen.


Tilaan mahtuu jopa 300 vierasta seisovaan tilaisuuteen ja istualtaan tilaan mahtuu mukavasti 150 vierasta.
Keskeisen sijainnin ansiosta vieraasi pääsevät paikalle vaivatta ja mukavaa iltaa on helppo jatkaa moneen suuntaan.

Olethan yhteydessä marmoripiha@dylan.fi

Soupsterin uuden verkkokaupan kautta pääset tilaamaan tarjoilut omiin 20-200 hengen tilaisuuksiisi myös Dylan Marmoripihasta! Tilaa tuotteet ennakkoon, nouda meiltä ja tarjoile juhlissasi. Tilattavissa on menuvaihtoehtoja aamiaisesta street foodiin!

Soupsterin verkkokauppaan pääset tästä!

Jos puolestaan haluat järjestää tapahtuman ravintolassa henkilökunnan ja räätälöidyn menun kera, ota yhteyttä meihin (marmoripiha@dylan.fi) niin autamme sinua mielellämme!

Soupsterin lounassovelluksella saat jokaisesta lounaasta ja brunssista 10% bonusta, jonka voit käyttää maksuvälineenä missä tahansa Soupster Familyn -ravintoloista. Voit siis 10. lounaan jälkeen nauttia ilmaisen lounaan tai säästää bonukset ja viedä koko perheen syömään illallista tai brunssille.

 

Lataa sovellus tästä linkistä!

YHTEYSTIEDOT

Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki
040-7728677
marmoripiha@dylan.fi

 
oiva_sinettilogo_rgb-300x300.gif
soupster-family-final.png

ETSITKÖ CATERINGIA TAI TAPAHTUMATUOTANTOA SUUREMPIIN YRITYSTAPAHTUMIIN?

SOUPSTER CATERING JA SOUPSTER EVENTS PALVELEVAT PÄÄKAUPUNKISEUDULLA JOPA TUHANSIEN HENKILÖIDEN TAPAHTUMISSA!

ETSITKÖ LUOVAA TYÖTILAA? TUTUSTU VALLILAN KONEPAJAN WONDERLAND WORKIIN.

COWORKING-TILOJA, LUOVIA NEUKKAREITA, RAVINTOLA JA TAPAHTUMIA!

www.wonderlandwork.fi